IHMISET

ASIANTUNTIjamme

Tutustu myös ratkaisuihimme ja ota yhteyttä!

 

Mikko Katajamäki

Mikko Katajamäellä (DI, eMBA) on 30 vuoden monipuolinen kokemus yritysjohdon ja  tietohallinnon eri tehtävistä. Kertynyttä tietouttaan ja osaamistaan hän haluaa käyttää ennen kaikkea liiketoiminnan uudistamiseen muutosstrategioiden, digitalisaation sekä tiedolla johtamisen avulla erityisesti SoTe-sektorilla ja uusiutuvan energian liiketoimintojen parissa. Myös asiantuntijaorganisaatioiden toiminnan kehittäminen on lähellä hänen sydäntään.

Pekka Kess

Pekka Kessillä (TkT, Dr. Eng.) on laaja johtamiskokemus sekä yksityiseltä sektorilta että yliopistosta. Hän on toiminut esimies- ja asiantuntijatehtävissä kemian teollisuudessa, terästeollisuudessa sekä elektroniikka- ja ohjelmistoalalla.


Hän on ollut myös perustamassa kahta IT-alan yritystä ja toiminut niissä toimitusjohtajana. Hänen tutkimusalueensa kattaa ekosysteemit, strategisen johtamisen ja osaamisen johtamisen, erityisesti osaamisen siirron kysymykset PK-yrityksissä.

Marko Kirjavainen

Marko Kirjavainen toimii yrityksessämme energia-alan sekä hankintojen erityisasiantuntijana. Hän on työskennellyt pitkään Suomen johtavien energiayhtiöiden tuotantolaitosten sekä sähkö-, kaukolämpö- ja kaasuverkkojen (myös LNG) kehittämisprojekteissa. Lisäksi hänellä on syvällinen osaaminen kunnossapito- ja huoltotoiminnasta sekä erityisosaamista pelastustoiminnan järjestelmistä ja tilannekuvakonsepteista.

Veijo Komulainen, Senior Advisor

Veijo tuntee kansainvälisen liiketoiminnan sekä suurten että PK-yritysten näkökulmasta. Hän on ollut viimeiset 25 vuotta yritysjohdossa: toimitusjohtajana useammassa keskisuuressa yrityksessä sekä linjajohtajana isoissa organisaatioissa.


Näiden lisäksi hän on toiminut niin myynnin johdossa, organisaation kehitystehtävissä, johdon konsulttina kuin usean yrityksen hallituksessa. Tästä kaikesta on muodostunut syvä ymmärrys johtamisesta. Tällä hetkellä Veijo työskentelee kaupallisena neuvoksena Suomen pääkonsulaatissa New Yorkissa.