Tietotyön asiantuntijat

Tutustu myös ratkaisuihimme ja ota yhteyttä!

Mikko Katajamäki
  040 4154 253

Mikko Katajamäellä (DI, eMBA) on 30 vuoden monipuolinen kokemus tietohallinnon eri johtotehtävistä. Lisäksi hän on johtanut terveydenhuollon ohjelmistopalveluyritystä. Kertynyttä tietouttaan ja osaamistaan hän haluaa käyttää ennen kaikkea liiketoiminnan uudistamiseen digitalisaation sekä tiedolla johtamisen avulla. Erityisesti Lean ja toimintojen virtaviivaistaminen ovat lähellä hänen sydäntään.

Pekka Kähkönen
  050 5025 159

Pekka on toiminut palveluliiketoiminnan johto- ja asiantuntijatehtävissä vuodesta 1988. Hän on vuorovaikutteisen ja eri sidosryhmien vaatimukset huomioivan Co-Creation-työskentelyn erikoisasiantuntija hankkeissa, joissa toimintaa leimaa laajojen verkostojen kytkeminen työskentelyyn.

Marko Kirjavainen
  050 5741 889

Marko Kirjavainen on yrityksemme suvereeni Asset Management -asiantuntija. Hän on työskennellyt 2000-luvun Suomen johtavien energiayhtiöiden kehittämisprojekteissa. Vastuualueinaan Markolla on ollut ICT-hankintojen liiketoimintalähtöinen suunnittelu ja toteutus, käyttöönottoprojektit ja verkostojen koordinointi.

Vesa Ilola
  050 4060 412

Vesa Ilola on fasilitaattori ja ratkaisumuotoilija. Hänellä on 20 vuoden kokemus liiketoimintasparrauksesta, palvelumuotoilusta sekä muutosinnostamisesta. Vesa toimi usean vuoden asiantuntijana konsulttina esimerkiksi Myyntiteho- ja Design Start -ohjelmissa. Vesa on toiminut aikuiskouluttajana useissa oppilaitoksissa ja yhteisöissä.    

Pekka Kess
  0400 686 654

Pekka Kessillä (TkT, Dr. Eng.) on laaja johtamiskokemus sekä yksityiseltä sektorilta että yliopistosta. Hän on toiminut esimies- ja asiantuntijatehtävissä kemian teollisuudessa, terästeollisuudessa sekä elektroniikka- ja ohjelmistoalalla. Hän on ollut myös perustamassa kahta IT-alan yritystä ja toiminut niissä toimitusjohtajana. Hänen tutkimusalueensa kattaa ekosysteemit, strategisen johtamisen ja osaamisen johtamisen, erityisesti osaamisen siirron kysymykset PK-yrityksissä.

Veijo Komulainen, Senior Advisor
  040 5166 552

Veijo tuntee kansainvälisen liiketoiminnan sekä suurten että PK-yritysten näkökulmasta. Hän on ollut viimeiset 25 vuotta yritysjohdossa: toimitusjohtajana useammassa keskisuuressa yrityksessä sekä linjajohtajana isoissa organisaatioissa. Näiden lisäksi hän on toiminut niin myynnin johdossa, organisaation kehitystehtävissä, johdon konsulttina kuin usean yrityksen hallituksessa. Tästä kaikesta on muodostunut syvä ymmärrys johtamisesta. Tällä hetkellä Veijo työskentelee kaupallisena neuvoksena Suomen pääkonsulaatissa New Yorkissa.